Videó Magazin

Érdekes információk a honlapkeszítés világából.
Weblap készítéssel kapcsolatos minden fontos videó és tutorial az idővonalon. HTML5, CSS3, PHP, mySQL, JavaScript, Wordpress, Joomla és további témák, érdekességek.Hogyan szerkesszünk piktogramokat vagy ikonokat?

október 11. - 2018
Hogyan szerkesszünk piktogramokat vagy ikonokat?

Ebben a videóban arányok felhasználásával készítenek el piktogramokat, egy megrajzolt rács vagy grid felhasználásával. Tovább olvasom »

Grafikus stílusok Illusztrátorban

szeptember 19. - 2018
Hogyan készíthetünk saját grafikus stílusokat Illusztrátorban a Graphic styles és az Appearance panelek segítségével? Mire is jó? Tovább olvasom »

Adobe Illusztrátor videók

augusztus 25. - 2018
Adobe Illustrator grafikai tervezőprogramhoz ingyenes how-to vagy hogyan-kell videó sorozat. A videók bemutatják az alapvető eszközök működését, amelyeket Tovább olvasom »

Színek hatása

október 21. - 2016
Könyvajánló..

Mit kell tudni a színek hatásáról? A könyv kísérletekkel igazolja, hogy milyen hatalma lehet ránk nézve egy-egy adott szín másodlagos tulajdonsága, Tovább olvasom »

WordPress és Bootstrap

február 21. - 2016
Hogyan készíthető el egy WordPress sablon Bootstrap támogatással? Tovább olvasom »

Grafika könyvek

február 21. - 2016
Könyvajánló.. A grafikai tervezés kézikönyve átfogó képet ad arról a szerteágazó tudásanyagról, amelyet a tervezőgrafikusoknak feltétlenül Tovább olvasom »

Digitális fotózás alapjai

február 21. - 2016
Digitális fotózás alapokról tudhatjuk meg az alapvető dolgokat, például mi az a fehéregyensúly, vagy hogyan érdemes Tovább olvasom »

Photoshop bemutatása

február 21. - 2016
Photoshop tutorial bemutatja az alapokat, érdemes a teljes listát végignézni, hogy képet alkothassunk a Photoshop alapfunkcióiról. Tovább olvasom »

HTML5 szerkesztő magyar

február 21. - 2016
Ingyenes, látványos és egyszerű HTML5 weboldal készítő program. A Mobirise HTML5 sablonkészítő alkalmazás minden látványos elemet felhasznál Tovább olvasom »

WooCommerce webáruház

február 21. - 2016
Ingyenes WordPress, WooCommerce webáruház sablonok.. Free WordPress webshop, WooCommerce themes.. Tovább olvasom »

Inkscape használata

február 21. - 2016
Vektoros rajzoláshoz kiváló, ingyenes alkalmazás. A következő videó tutorial röviden bemutatja a program legszükségesebb funkcióit, a Bezier görbék használatát. Tovább olvasom »

Online marketing könyv, e-book

február 21. - 2016
E-book ajánló.. Mi az a tartalommarketing vagy e-mail marketing? Tovább olvasom »

Ingyen letölthető grafikai programok

február 21. - 2016
Öt ingyenesen használható, open source grafikai program.. Közük van az Inkscape is és a képszerkesztésre használatos GIMP. Tovább olvasom »

Kézírás betűtípus

február 21. - 2016
Kézírás betűtípus vagyis script típus bemutatása Photoshopban az “Aaron” fontkészlet alkalmazásával. Tovább olvasom »

Webdesign könyvek

december 12. - 2015
Webdesign könyvek. Ingyenes jegyzetek a webdesign és webszerkesztés világából. A több mint kétszáz oldalas könyv strukturálja a weboldalakat és ezt felhasználva adja meg a design alkalmazását. Tovább olvasom »

Ingyenes képszerkesztő programok

december 12. - 2015
Ingyenes képszerkesztő programok. Ingyenes grafikai programokat kínálnak fel az alábbi linkek. A GIMP-hez pdf-ben magyar leírást is tölthetünk le, valamint az alábbi videó sorozat bemutatja annak használatát az alapoktól kezdve Tovább olvasom »

WordPress telepítése

december 12. - 2015
Wordpress telepítése. Ebben a videóban egy lokális WAMP szerver és egy WordPress telepítését tekinthetjük meg. Tovább olvasom »

Otthoni lokális szerver

december 12. - 2015
Otthoni lokális szerver. Itt mutatok egy ingyenes megoldást, amely a Win8-on is gyorsan futtatja a három (AMP) alkalmazást.. Tovább olvasom »

Ikonok készítése

december 12. - 2015
Ikonok készítése. Iconion.com – Ikonok készítéséhez használható eszköz. Igaz, hogy fizetős alkalmazás. Lényeg, hogy különböző betűkészletek speciális jeleit használja fel az ikonok fő motívumának elkészítéséhez Tovább olvasom »

Többnyelvű WordPress

december 12. - 2015
A WordPress további bővítmények telepítése nélkül is beállítható több nyelv egyidejű használatára. Erre mutat példát az alábbi videó. Tovább olvasom »
© Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt
Stat