keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressKeresőoptimalizálás mennyi időn belül hoz eredményt?

Kategóriák : Keresőoptimalizálás

• A keresőoptimalizálás eredményessége..

A találati listán egy honlap helyezése folyamatosan mozog, napról napra változik.
A paraméterezések ellenére legalább hat hónapba is belekerülhet, mikorra egy honlap elérheti a 3 PageRank értéket. Minél inkább tartalmaz fontos elemeket és ha a kulcsszavak sűrűsége, a viszontlinkek száma megfelelőképpen adott, egyre inkább kerülhet kivételes vagy kiemelkedő pozícióba a weboldal.

A baj az legtöbbször, hogy az ügyfeleknek van már egy honlapja, de annak értékelése messze alulmúlja a várakozásokat. Ha a keresőoptimalizálás elkészült, akkor az néhány nap alatt nem fog kamatozni, bizonyos várakozási időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a keresőmotorok azt figyelembe vegyék.

A viszontlinkek keresőmotor által történő begyűjtése legalább egy hónapot is igénybe vehet. Ugyanakkor a kulcsszavakra történő indexelésnek van egy bizonyos akkumlálódási ideje, amelynek elteltével korrekt találatok adódhatnak honlapunknak megfelelően.

Ha weboldalt készítettünk és kifizettük a tárhely költségét egy évre, akkor várjuk meg az egy év elteltét, mikorra majd sikerül a keresőoptimalizálás eredményéről megfelelő képet kapni.

Ha valaki elvégeztette a paraméterezést, akkor a keresőoptimalizáló revízionálja a korábbi beállításokat, vagyis térjen vissza a honlapra és értékelje, hogy a kívánt pozíció megfelelőképpen létrejött, vagy további módosításokra van szükség. Akkor jó a honlap paraméterezése, ha egy-kettő vagy három hónap múltán újragondolják a beállításokat, további kulcsszavakat helyez ki az weboldalra, vagy pontosítja a paraméterezést, új kulcsszavakat vesz fel, régieket kevésbé tart fontosnak, satöbbi..

Ha a PR mégis eléri 3-as értéket, akkor általános szavakra is megbízható minősítést kaphat a weboldal, mert előrébb helyezheti annak találati pozícióját aloldalanként, vagyis ekkor inkább előrébb sorolja azokat, mint a hatodik tízes listán túlra.

 

Weblap kód Designer