keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressHigh Sierra és VirtualBox

Kategóriák : Alkalmazás


Hogyan telepíthetünk egy Mac OS operációs rendszert PC-re, laptopra vagy egyéb Windows-os számítógépre?

Ehhez szükség van az ingyenes VirtualBox szoftverre, és egy Mac számítógépre, amelyen el tudjuk készíteni a High Sierra ISO fájlt.

VirtualBox egy virtuális drive vagy lemezegység, amely emulálja vagy utánozza egy meghajtó működését. A meghajtó rendszerint egy a merevlemezen kijelölt fájl. VirtualBox szoftverét ingyenesen bocsájtja rendelkezésre a Oracle cég.
Letölthető innen: https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

A High Sierra vagy a Mac OS további változatai szintén ingyenesen hozzáférhetőek az Apple Store linkjén : https://support.apple.com/hu-hu/HT211683


A telepítéshez az alábbi HOW-TO-t ajánlom, amelynek két része van.
https://www.howtogeek.com/289594/how-to-install-macos-sierra-in-virtualbox-on-windows-10/

Az első részben leírja azokat a lépéseket vagy parancsokat, amelyekkel egy körülbelül 7.5 GB méretű ISO fájlt készíthetünk el. Ajánlott ezt egy Mac számítógépen saját kezűleg elvégezni. Ha nem tudjuk letölteni az OS-t Mac gépünkre, akkor a Mac komputer nem kompatibilis a letöltendő OS-el. Például High Sierra OS High Sierra-val rendelkező Mac komputerre biztosan letölthető.

A második rész pedig elmagyarázza a VirtualBox beállításait. Ajánlott legalább 8 GB memóriával és legalább 4 magos Intel processzorral rendelkező komputerre telepíteni a VirtualBox-ot.Weblap kód Designer