keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressEzypage

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítő program


Az Ezypage egy középszerű website design szoftver, amely egy letisztult, egyszerű kezelőfelülettel büszkélkedhet. A robusztus scriptek és a kódolási támogatás lehetővé teszi, hogy egy honlapot a semmiből építsünk fel. Bár a szoftver jeleskedik néhány területen, említsük meg, hogy egyértelműen elmarad más típusú sablon és grafikus képalkotó eszközöktől.

Ezypage nem kínál annyi beépített sablont a hozzá hasonló alkalmazásokhoz képest, mégis rendelkezik körülbelül 30 olyan sablonnal, amely komplexitását tekintve egyszerűbb, jól definiált felépítésű. Például adjon meg egy logot és változtassa meg a gombok neveit, vagy a részletes grafikus elrendezést. Az utóbbi funkció határozottan tetszett, amely több sablonban is rendelkezésünkre áll. Mindamellett a szoftver különböző háttér alkalmazással is el van látva.

Ezypage website design szoftverben néhány szabványos jellemzőt találhatunk. Beleértve rollover létrehozását, az automatikus biztonsági mentést és meta tag funkciókat. A szoftver fel van ruházva néhány egyedülálló tulajdonsággal, amelyet sok más hasonló alkalmazásban nem találunk meg. Például lehetővé teszi, hogy folyamatábrákat adjunk a oldalakhoz. Létrehozhat táblákat, legördülő menüket és egy úgynevezett görgetés felületi elemet.

Figyelemre méltó biztonsági funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megvédje a honlapján szereplő e-mail címeit az internetes pókoktól. Ez azért hasznos, mert biztonságban tartja az e-mail címeket a spammerek ellen. Ezenkívül a szoftver támogatja a robusztus scriptek programozását, így ideális alkalmazás a haladó felhasználók számára.

Hogy a szoftver több felhasználó számára vonzóbb legyen, eCommerce funkciókat is szerettünk volna látni, beleértve a bevásárlókosár és biztonságos fizetés módozatait. Ezenkívül a szoftverben rendkívül hasznos lenne drag-and-drop funkció szerepeltetése.

Ezypage website design szoftver nem képes megnövelni vagy átméretezni egy fotót, mint sok más alkalmazás. Bár ez jelentéktelennek tűnhet, de a felhasználó nem tud grafikus felületet tervezni. A szoftver kényelmetlen és megkövetelnénk, hogy rendelkezésére álljon egy kép vágó eszköz is, amellyel képeket módosíthatunk.

Mindezek ellenére ez a honlap design szoftver nem büszkélkedhet valami olyan grafikai elképzeléssel, eszközzel vagy szolgáltatással, amely megállja a helyét a versenytársak között. A szerkesztő eszköz hozzáad néhány érdekes, vizuális effektust a szerkesztett képhez, például mintegy régi fénykép vagy a fekete-fehér hatású fotó.

Ezypage a rangsorban csak közepes, mert könnyű a használata. Mi viszonylag kevésbé bajlódtunk a szoftverrel, de nem minden felhasználónak nyújt hasonló élményt. A szoftver egyértelműen haladó felhasználóknak készült, akik jól érzik magukat saját honlapjuk szkriptjei között. Ha valaki járatlan a web design területén, illetve kezdő felhasználó, javasoljuk válasszon egy másik alkalmazást.

A felhasználói felületen, a navigációs sávon valamennyi szerkesztő eszköz megtalálható. Az ikon fölött buborékban magyarázatot kapunk az egyes funkciókról.

A weboldal tervező program súgója tartalomjegyzékkel és keresővel ellátott korlátolt alkalmazás. A szoftver nem kevés oktató oldallal rendelkezik, azonban ezek elsősorban csak a JavaScript sablonokra és kisalkalmazásokra vonatkoznak. Továbbá ez az egyetlen módja annak, hogy közvetlenül e-mailben lépjen kapcsolatba a gyártóval, ami nagyon kiábrándító lehet. Email-ben küldött kérdésünkre még nem kaptunk választ.


Weblap kód Designer