keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressIntuit Website Creator

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

A program átlagos értékelés kapott. Egy intuitív, felhasználóbarát felülettel ellátott alkalmazás. Sok használható sablont kínál. Intuit honlapkészítő könnyen megszerezte a TopTen Silver Award díját. Szeretné a termékeit vagy szolgáltatásait az interneten megjeleníteni, de hiányzik a háttér kód és nincs HTML tudása? Nem probléma. Intuit-tal a felhasználók gyorsan és egyszerűen testre szabott honlapokat hozhatnak létre. Több ezer sablon közül választhat, amelyek royalty-free joggal vannak ellátva. A drag-and-drop funkciók kiválóak. Lépésről-lépésre építheti az utasításokat, annak érdekében hogy gyorsan megalkothassa professzionális honlapját. A program T.38 Fax www.commetrex.com/T38 Ipari # 1 T.38 fax technológia T.38 fax/Termination/V.34 támogatást valósít meg Google hirdetésekkel. Sablonjaival az Intuit honlapkészítő kínálja az egyik legegyszerűbb megoldást, csökkentve a bonyolult és nehézkes folyamatokat. A folyamat azzal kezdődik, hogy kiválasztja az egyedi domain nevet, amelyet az Intuit-hoz hozzárendel. Ezután kiválaszthatja a webhelysablont és elkezdheti építeni a saját site-ját. (a nagyobb oldalakról további aloldalak is érhetőek az Intuit prémium csomagok által). Intuit több mint 2000 professzionális sablont kínál a legkülönbözőbb témájú kategóriákban, mint például az általános üzleti, egészségügyi, fitness, utazás, turizmus és még sok egyéb területen. Továbbá a honlap létrehozásakor több tucat szolgáltatást és eszközt biztosít, amellyel teljesen testre szabhatja a webhelyét üzleti szempontból.

Az Intuit honlapkészítővel gyorsan módosíthatja a weboldalait, amely figyelemre méltó tulajdonsága a programnak. Néhány weboldal további alkalmazásokat és szolgáltatásokat igényel, de a mellékelt szerveren elérhetők a kívánt funkciók. Továbbá a szoftver könnyű drag-and-drop funkciókat biztosít és a sablonok előre készen rendelkezésre állak. Nem kell HTML-t tudni, hiszen számtalan kód érhető el kész állapontban.

Intuit honlapkészítő tulajdonságai közé tartozik, hogy a szoftverben a hozzá tartozó funkcionalitások könnyen megtalálhatóak. Lehetővé teszi, hogy módosítsa az oldal meta tag-jait, az automatikus biztonsági mentés által soha nem veszítheti el a munkáját vagy webhelyének változtatásait. A szoftver ezenfelül erős multimédia támogatást tesz lehetővé, beleértve flash, videó, animáció, hang és még a QuickTime klippek támogatását.

Statisztikai, eCommerse és Paypall támogatással is el van látva a weboldal készítő szoftver.

Mindennel fel van szerelve, amely a kívánt weboldalak létrehozásához szükségesek. Termék támogatás esetében is jellemzően jó visszajelzésekkel rendelkezik.


Weblap kód Designer