keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressWeb Easy Professional

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

Támogatja a Facebook vagy a Google Plus alkalmazásokat. Átlagos értékelést kapott a TopTen Gold Award címért folytatott küzdelemben. Széles körű web tervezési tapasztalat kell a Web Easy Professional web design eszköz használatához. Kezdő felhasználók számára is jelenthet valamit a több száz üzleti sablon. Továbbá kikapcsolódást jelent otthoni és személyes használatra. A szoftver sok testre szabható sablonokat kínál, amelyek alkalmasak szinte bármilyen weboldalhoz.

Az egyik a sok kiemelkedő jellemző közül, hogy a Web Easy Professional a WYSIWYG felülettel rendelkezik, vagyis „amit látsz, azt kapod.” A WYSIWYG betűszót széles körben használják olyan alkalmazások funkciójaként, amely azt jelenti, hogy a tartalom úgy jelenik meg, ahogy azt a képernyőn a programon belül láthatjuk. Ezenkívül az Intuitív képernyő vezérlők könnyen követhetőek. Az útmutatókat és a WYSIWYG platformot figyelembe véve Web Easy Professional kiváló honlap készítő szoftver.

Ha a Web Easy alkalmazás van telepítve, több mint 500 egyedi sablonnal áll a rendelkezésünkre, a színeket, a média elemeket, képeket és videókat tekintve weboldalunkat testre szabhatjuk.

A Web Easy Professional tökéletes funkcionalitással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy teljesen ízlésünk szerint alakítsuk a webhelyünket.

A szoftver teljeskörű multimédiás, video, animáció és flash elemekkel is fel van szerelve. A szoftver kényelmes, automatikus biztonsági mentés kínál. Van benne keresés és csere funkció is. Az oldal átmeneti hatásokat is tud. Az utóbbi funkció lehetővé teszi, hogy speciális típusú fade-in, vagy fade-out színeket alkalmazzunk, amely sok látogatót eredményezhet egy adott weboldal részére.

Mint a többi remek honlap készítő szoftver, ez is drag-and-drop funkcióval segíti a használhatóságot. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy ráhúzza a fotókat, animációkat, formákat közvetlenül a felhasználási területre. Azt is tetszett, hogy a szoftver automatikusan generálja a HTML kódot, amelyet minden standard web böngésző meg tud jeleníteni.

Web Easy Professional egyike azon kevés honlap készítő alkalmazásoknak, amely áttekinthető, beépített „asszisztens”-t kínál, hogy a konkrét feladat elvégzéséhez segítségül szolgáljon. A multimédia-objektumok hozzáadásával vagy egyéni szkriptek készítésével támogatja a kezdő és haladó felhasználókat. Az „asszisztens” funkció igazán tetszett. Segítségével változtatni tudjuk a honlap kinézetét. A jelenet asszisztens segíti a végleges beállításokat, módosításokat képek, szövegek és még a háttérrel esetében. Meghatározott időközönként beállítható, hogy honlapján a nézőknek egyedülálló élményt jelentsen minden látogatás.

Webshop tulajdonosok, akik megpróbálják online eladni áruikat, biztos, hogy értékelik a honlap készítő szoftver eCommerce funkcióit. Web Easy Professional rendelkezik bevásárlókocsival, biztonságos fizetési feldolgozással és a PayPal funkciókkal. Ezenkívül a szoftver segítségével létrehozhatunk olyan weboldalakat, amelyek kompatibilisek az eBay honlapjával is.

Felmerült néhány olyan hiányosság, mint a szoftver multimédiás gombjai. Ha rákattintunk a gombra, akkor csak hangjelzést ad. Ennél sokkalta értelmesebb funkciók is vannak, további multimédiás lehetőségek – mint a videó feltöltési eszköz. Az sem tetszett, hogy nem lehet megváltoztatni a YouTube videó méretét, amelyet elhelyezünk a honlapon, ugyanis akkora videó jelenik meg, mint ez a YouTube honlapján.

Grafikus Imaging eszközök megvalósítják az összes grafikus képalkotó funkciókat. A rendszernek van olyan tulajdonsága is, mint a bélyegképek létrehozása. Miniatűrök a képek kisebb változatai. Amikor a látogató rákattint egy képre, akkor megjeleníti a képet az eredeti méretben.

Ennek ellenére az alkalmazás nem kínál sok tárolt képet, csupán százat webhelyünk alakításakor. Ha a beépített könyvtárban nincs megfelelő kép, akkor további képekhez férhetsz hozzá az online galériában. Ezenkívül képes átméretezni képeket torzítása nélkül.

Az átlagos felhasználónak a Web Easy honlap készítő alkalmazás használata egyszerű és igencsak magától értetődő. A figyelemre méltó az egyszerű használat, amely főként a WYSIWYG interface miatt lehetséges, amely lehetővé teszi, hogy pontosan milyen változtatásokat eszközöljön a webhelyen. Továbbá, a legtöbb szoftver funkció elérhető mindössze néhány kattintással.

Help / Support segítségével a változatos témák nagyon könnyen elérhetőek. A honlap-készítő eszközhöz tartozik egy interaktív bemutató, amely elérhető bármikor közvetlenül a felhasználói felületen. Itt azonnali segítséget kaphatunk egy adott témáról. Ugyancsak ide tartozik a felhasználói kézikönyv, amely ingyenesen letölthető és az Adobe Reader programmal böngészhető.

Meglepődtünk azon, hogy a technikai támogatást teljes egészében átadja egy külső szolgáltatónak. Annak ellenére, hogy a fenntartásaik voltak, gyors és segítőkész válaszokat kaptunk kérdéseinkre. Közvetlen technikai támogatás érhető el e-mailen, telefonon és élő chat-en keresztül.

Összefoglalás
Eltekintve néhány kisebb előnytelenségtől, ez az az alkalmazás, amely egy kezdő, vagy van némi tapasztalattal rendelkező web designer esetében egyszerű, hatékony és eredményes program tud lenni. A szoftver problémamentesen áthidalja a szakadékot a könnyű használat és a fejlett, személyre szabható funkciókkal ellátott WYSIWYG felület között.


Weblap kód Designer