keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressWeb Page Maker

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

WebPage Maker jól elkészített website készítő szoftver az erős pontszámok miatt, beleértve a drag-and-drop funkciókat és script nyelvek támogatását. Azonban az alkalmazásban hiányolunk fontosabb funkciókat, mint a komolyabb sablonokat, ha figyelembe vesszük, hogy a felső kategóriában nagy a verseny.
Az egyik leginkább csalódást keltő dolog, hogy a honlap létrehozásakor csak 20 előre elkészített sablon közül lehet választani. Bár ez nem probléma, ha egy alapvető, általános website-ot szeretne. De nem ideális, ha a keresett sablon nem tükrözi az adott üzleti elgondolást.

WebPage Maker-ben nincs nagy számú sablon. A honlap létrehozása alatt nem kínál fejlettebb funkciókat, amelyek lehetővé tennék, hogy a semmiből webhelyet építsünk. Például a szoftver egyedülálló tulajdonsága a beépített, kész JavaScript kódok használata. Ezek a szkriptek teszik lehetővé, hogy a weboldalak több interaktív látogatót indukáljanak. Egy működő órát vehet fel az oldalra, kurzor hatásokat hozhat létre, hullámzó szöveget és még sok mást is elhelyezhet a weboldalán.

Honlapkészítés alatt a szoftver támogatja az általános multimédiás típusokat, beleértve audio, flash és videó formátumokat, de nem támogatja animációs vagy QuickTime klippeket. Sőt egy beépített szövegszerkesztő is rendelkezésre áll, az oldalon átmeneti hatások eszközölhetőek, annak érdekében, hogy segítse a tökéletes weboldal kinézetét.

WebPage Maker-ben kiábrándító az, hogy nincs helyesírás-ellenőrzés vagy automatikus biztonsági mentés, és egyéb kényelmi funkciók a honlap létrehozásakor. Az utóbbi azért lenne hasznos, hogy ne vesszenek el a fontos adatok a webhelyen, ha elfelejti menteni azokat az ablak bezárása előtt. Még nagyobb csalódás, hogy a szoftver nem nyújt hasznos, kényelmes, eCommerce képességekkel felruházott funkciókat, amelyek lehetővé tennék, hogy egy eCommerce barát honlap születhessen, amelybe könnyen integrálható egy bevásárlókocsi is.

Kivéve ezt a néhány funkciót, a program többnyire grafikus képalkotó eszközöket valósít meg, amely egy tisztességes miniatűr és képalkotó könyvtár. Ami leginkább meglepett, hogy az alkalmazásban megtalálható a hiányzó kép kivágó eszköz is, amely úgy tűnik, mintha szerves és fontos eszköze lenne egy weboldal létrehozásának.

A weblap készítő szoftver WYSIWYG felület is használ. WYSIWYG egy mozaikszó, ami azt jelenti, hogy „amit látsz, azt kapod”, és ez lényegében azt is jelenti, hogy a szoftver úgy jeleníti meg a szöveget, ahogy az a weboldalon élesben fog kinézni. Kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy azonnali visszajelzést kapjunk a weboldal kinézetéről.

A weboldal tervező szoftver úgy tűnik, hogy leginkább azon számítógéphez értő felhasználók számára fontos, akik teljes mértékben ki tudják használni az alkalmazás számos funkcióját. Ezt a szofvert kifejezetten kezdő felhasználók számára javaslom.

WebPage Maker szoftver esetében mit kell tennie, hogy némi javulást érjen el a terméktámogatással kapcsolatban? Bár a help fájlok terjedelme szép, summás, ám nem kereshető, és nem tartalmazza a tartalomjegyzéket .

Az online források által kínált lehetőségek terén a Weblap Maker-t láttuk a leggyengébbnek.


Weblap kód Designer