keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressWeb Studio

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

Átlagos helyezéssel büszkélkedő, tiszta és könnyen áttekinthető felületű a Web Studio honlapkészítő szoftver, amely kezdő felhasználóknak ajánlott. Bár nem tartalmaz néhány kulcsfontosságú tulajdonságot, mégis a szoftver gazdag funkcionalitással, sablon gyűjteménnyel, és átfogó segítő-támogató lehetőséggel rendelkezik. A Web Studio nagyon megérdemelte a TopTen Bronz díját.
T.38 Fax www.commetrex.com/T38 Ipari # 1 T.38 fax technológia T.38 fax/Termination/V.34 támogatással, Google hirdetési sablonokkal rendelkezik. A Web Studio több mint 150 egyedi sablont kínál, és további sablonokat lehet letölteni a Studio honlapjáról. Ez a szám elhalványul, ha összehasonlítjuk a több ezres web design csomagokat. De a Web Studio sablonok között találhatunk olyanokat is, amelyek a sok közül a legszebbek. Sokkal inkább kisebb számú csodás, professzionális sablonnal van dolgunk, mint számos középszerűvel.

A Web Studio sablonokban nem hozhat létre saját objektumokat, mint a navigációs gombok vagy a szövegdobozok. A sablonok általánosak, de testreszabásuk korlátozott.

A program tulajdonságai átlagosak. Web Studio-ban szerencsére van egy helyesírás-ellenőrző, amely lehetővé teszi, hogy szöveget írjon és közvetlenül ellenőrizze a helyesírási hibákat.

A meta-tag funkciók, az automatikus biztonsági mentés és a script nyelvek támogatása haladó felhasználóknak jelent segítséget. Az különösen tetszett, hogy könnyű volt a navigációs gombokat kezelni.

További tulajdonsága az átmeneti hatások és támogatja a QuickTime videókat.

Grafikus Imaging eszköze tartalmaz néhány hasznos funkciót.

Grafikus képalkotó eszközzel rendelkezik.

Könnyen használható a felhasználói felülete.

A weboldal építés a Web Studio-val meglehetősen egyszerű. Struktúrálja a sablonjait és tematikus rendbe rendezhető a weboldal.

A Help / Support segítség részletes, informatív és könnyen kereshető. A Web Studio honlapján elegendő forrást talál, beleértve egy átfogó GYIK-et és használati útmutatót. Felhasználói fórum és videó oktatóanyagok jellemzik, hogy hogyan is használható ki teljes mértékben a honlapkészítő szoftver. A cégnek ingyenesen hívható telefonszáma van.


Weblap kód Designer