keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressWebPlus

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

Csupa rendkívül hasznos és sokoldalú funkciókkal rendelkezik a WebPlus X4 a Serif honlapkészítő szoftver, amely ajánlott kezdőknek és profiknak egyaránt. Gazdag funkciók révén könnyen áttekinthető felületet biztosít, kiegészítve egy robusztus help-pel és termék támogatási lehetőségekkel. Teljes funkcionalitású, ám a szoftver hátránya, hogy korlátozott számú sablonokat használhatunk.

WebPlus egyszerűen nem tud versenyezni a magasabb rangú honlapkészítő termékekkel, mert mások több sablont kínálnak. Ez a szoftver csak 75 sablonra képes, amely halovány, ha összehasonlítjuk a több ezer sablonos más honlapkészítő alkalmazáshoz. Ugyancsak nem rendelkezik azzal az előnnyel, hogy további sablonokat tölthetnénk le az internetről. Ennek ellenére 75 sablonnal a WebPlus olyan további tulajdonságokat birtokol, amely számos alacsonyabb rangú alkalmazás esetében is elérhető. Az sem okoz csalódást, hogy a rendelkezésre álló sablonokkal a WebPlus meglepő rugalmasságot biztosít a testreszabhatóság területén. Minden sablon könnyen testre szabható és egyszerűen szerkeszthető. Sőt könnyen változtathatunk háttérszíneken, valamint a képek és a szövegek elhelyezése csak néhány kattintás az egérrel.

Ha kreatív típus, akkor biztos hogy élvezni fogja a WebPlus X4 gazdag weboldal készítési funkcióit. Választhat az előre elkészített művészi vagy gomb formájú sablonokból, vagy használja a szabadkézi eszközöket, és vele együtt a saját alakzatokat és szöveges formákat, hogy az Ön egyedi elképzeléseinek megfelelő legyen.

Ha nincs vagy azzal szeretné tölteni az időt, hogy navigációs gombokat hozzon létre, kiválaszthatja a navigációs / téma eszközt, majd választhat a különböző gomb, menü és eszköztár stílusokból. Olyan oldalt hozhat létre, amely koherens és egyszerű rajta navigálni. Egyszerű a drag-and-drop funkciókat használva kattintson és húzza a navigációs gombokat bárhová a weboldal felületén. Tapasztalja meg, milyen rendkívül lenyűgöző, egyszerű és hatékony volt a manőver, hogy elhelyezze a navigációs gombokat, úgy ahogy szerette volna.

Egy kényelmi funkció is található rajta, az előnézeti lehetőség. Honlapkészítés során nincs WYSIWYG („amit látsz, azt kapod”) interfész, ami azt jelenti, hogy nem fogja tudni, hogy hogy fog pontosan az oldal kinézni. Az előnézet funkció azért hasznos, mert láthatja weblapját egy új böngésző ablakban. Ön megtekintheti, hogyan is néz ki a weboldala működés közben, élőben.

WebPlus X4 lenyűgöző grafikai képalkotó és honlapkészítő eszközöket kínál, többek között a nagy képek könyvtárát, képek átméretezésének lehetőségét torzítás nélkül. Sőt ha internet hozzáféréssel rendelkezünk, további képeket tölthetünk le egy online könyvtárból. A WebPlus kivágó képessége is egy lépéssel jobb az egyéb weboldal építő alkalmazásnál. Nem csak a képméret növelése, hanem a szabványos négyzet alakú kivágás eszköz mellett választhatja a szabálytalan vágó eszközt, amely különböző alakzatokkal működik. Ez jól jöhet, ha szüksége van egy kör, ovális, vagy más, nem szabványos kép forma esetében.

A honlapkészítés során az univerzális drag-and-drop funkció alkalmazása rendkívül könnyű. Egyszerűen válasszon egy összetevőt a szerkesztőben, például egy gombot vagy a képet, és azt húzza arra a pontos helyre, ahol használni szeretné. Megjelenése esetén a program a Microsoft Office felületet használja, így Word és más Office alkalmazások felhasználói számára könnyen és erőfeszítés nélkül használható WebPlus.

Ha nem tudod, hol kezd a webprogramozást, a részletes útmutatók segítségével hozzákezdhetsz a WebPlus alkalmazásához. Az oktatóanyagok tartalmazzák, hogyan kezelje a webhely részletesebb témáit, mint például a hogyan kell használni a szoftver fejlettebb funkcióit. Minden tanfolyam tartalmazza a teljes körű utasításokat és példákat. A fogyasztói támogatást WebPlus X4 e-mailben oldja meg, telefonon és faxon bármilyen problémára vagy kérdésre választ lehet kapni.


Weblap kód Designer