keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressXara Web Designer

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

Xara Web Designer Premium egy egyablakos alkalmazás, robusztus weboldal szoftver. Széles körű lehetőségeket biztosít a publikáláshoz. Animációs alkotások, grafika és dokumentum design, képszerkesztési és oldal elrendezési funkciók jellemzik. A weboldal szerkesztő is rendkívül kivételes, hiszen a lehető legnagyobb szabadságot adja a felhasználónak, valamint az oldal testre szabhatósága tekintetében. Továbbá WYSIWYG („amit látsz, azt kapod”) felületen jeleníti meg weboldalakat, úgy ahogy azok a böngészőben megjelennek. Támogatja T.38 Fax www.commetrex.com/T38 Ipari # 1 T.38 fax technológia T.38 fax/Termination/V.34 hirdetéseket, a Google Templates-et. Ez nyilvánvalóan a gyártó előjoga. A honlap tervezési folyamata a lehető legegyszerűbb lehet, így megadva annak lehetőségét, hogy a semmiből épüljön újjá honlapunk. Használható az a több száz sablon is, amelyet a szoftver támogatni tud. A legjobb helyezést elérő weblap szoftver, Xara Web Designer több előre gyártott sablonnal rendelkezik, mint bármely más termék.

Mellesleg a szoftver sablonnal kapcsolatban érdemes megjegyezni az alakíthatóságot, de nem csak azért, mert a rengeteg sablon áll rendelkezésre, hanem mindegyikük testre szabható. Gyakorlatilag minden dizájn elemet igazítani lehet ízlésünknek megfelelően, a háttér színek és a szöveg könnyen elhelyezhetők. Számtalan sablon mellett a sokoldalú testreszabás lehetősége ideális, mivel garantálja, hogy pontosan mit is szeretnénk látni. A szoftvert számos különböző alapítvány támogatja, amely hozzáépíthető a honlaphoz.

Ha a legújabb Xara Web Designer verzió van felszerelve, az összes szabványos honlapkészítő funkcióját tudja, plusz néhány említésre méltó újítást is. A weboldal szoftver büszkélkedhet még drag-and-drop funkciókkal, és egy tökéletes meta tag funkcióval. Továbbá, az új prémium változata megvalósítja az átmeneti hatásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy vizuálisan felkeltse a figyelmet. Van még egy sitemap funkció, amely automatikusan létrehozza weboldal webhely térképét. Sitemap azért fontos, mert lehetővé teszi, hogy a keresőmotorok feltérképezzék a honlapot és index oldalakat hozzanak létre, ezáltal a webhely megjelenhet az internetes keresőkben.

Meglepődtünk, hogy megtaláltuk a szoftver script nyelvi támogatást. Ez JavaScript vagy VBScript támogatást jelent. Miközben nagyra értékeljük a rendelkezésre álló speciális szolgáltatásait, nem hinném, hogy a legtöbb átlagos felhasználó valóban hasznosítani tudja.

Grafikus képalkotó eszközeivel Xara Web Designer weboldal szoftver különböző lehetőségeket kínál, mint például a kép szerkesztési funkció, vágó eszköz, az élesség, színhőmérséklet, a telítettség, a kontraszt, fényerő, forgatás és az automatikus javítás. Ha képeket importálunk, az alkalmazás automatikusan beállítja a felbontást és a méretet, amely illeszkedik az oldalhoz.

A szoftver kényelmes Photo Manager programrésze kiváló, amely segíti az archíválást, kezelheti és rendezheti az összes képet a weboldalon. Továbbá az alkalmazás támogatja a RAW fájlformátumot, és lehetővé teszi, hogy képeket töltsön fel, és alapvető webes grafikát hozzon létre.

Könnyen használható a Xara Web Designer, amely jelzi, hogy rangsorban jó értékelésre számíthat. Bár nem a legkönnyebb szoftver, sőt messze a legnehezebb, de könnyen megtalálunk minden funkcionalitást. El is olvashatjuk a GYIK-et, annak érdekében, hogy bonyolultabb kérdéseinkre választ kaphassunk.

Egyszerűen használható az alkalmi felhasználók számára. Használata prioritást élvez a többi honlapkészítővel szemben ebben az esetben.

Ha Help / Support kérdése van a Xara Web Designer-rel kapcsolatban, böngészheti a termék kézikönyvét, útmutatókat, GYIK-et, ezáltal átfogó tudásbázisra számíthat. Ha nem találja a választ, lépjen kapcsolatba a gyártóval. MAGIX közvetlen megnyitásával jegyet válthat honlapjukra. Csalódottak voltunk, hogy nem találtuk meg az e-mail címet és telefonszámot a cég oldalán.

Összefoglalás
Xara Web Designer Premium hatékony, sokoldalú weboldal szoftver. Minden problémánkra megtaláljuk a megoldást.


Weblap kód Designer