keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressYola Silver

Kategóriák : Alkalmazás, Honlapkészítés, Honlapkészítő program

Intuitív drag-and-drop funkcióval felszerelt Yola Silver website design szoftver megkönnyíti a webhely fejlesztési folyamatát és minden felhasználó számára elérhető. A szoftver azonban nem mentes néhány hiányosságtól, hogy csak a korlátozott számú sablonokat nézzük. Az e-kereskedelmi oldalak kicsit terjedelmesnek hatnak. De a szoftver gazdag funkcionalitással rendelkezik és kivételes grafikus képalkotó eszközei mellett a Yola egyszerű használata azt eredményezheti, hogy ezt a programot érdemes lehet megvenni.
T.38 Fax www.commetrex.com/T38 Ipari # 1 T.38 fax technológia T.38 fax/Termination/V.34 támogatást valósít meg, Google hirdetések, sablonok által. Mintegy 200 rendelkezésre álló sablonja van. A fejlett sablonkészlet véges, de ez már rendkívül nagy szám sablonjait tekintve. A Yola sablonok szerinti kategóriában mindenféle célnak megfelelő eszközökkel rendelkezik. Ha nem talál egy megfelelő sablont, akkor keres valami alapvetőt, általánosat, amely könnyen testreszabható.

A Yola funkció halmazai vitathatatlanul az egyik legjobb funkciókat ötvözi. Egyszerű, kényelmes, drag-and-drop funkcióval ellátott. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a sablonok bármely összetevőjét, például egy képet vagy egy szöveges mezőt. Az elem pontosan a kívánt helyre kerülhet a weboldalon. Funkciói nem egyediek, de ez nem bonyolítja meg a könnyű használatot, így ideális website design szoftver kisvállalkozások tulajdonosai számára, akik nem rendelkeznek honlapkészítő ismeretekkel. További kiemelkedő jellemzői közé tartozik a Yola widget gyűjtemény és a közösségi hálózatok integrációja. A widget gyűjtemény egy kütyü, amelyet ki lehet helyezni a honlapjára egy sor internetes alkalmazással együtt, mint például az Amazon és a Google elemek. A social networking használata lehetővé teszi, hogy teljes mértékben integrálja a webhelyet a népszerű közösségi és a média oldalakkal, például a Facebook és a Twitter oldalakkal.

Yola-nak van néhány alapvető funkciója, többek között az oldal automatikus elnevezése, az állítható meta tag funkciók SEO célokra. Ezáltal a program képes felvenni a releváns kulcsszavakat. Az automatikus biztonsági mentés működtethető, így nem veszíti el adatait, ha véletlenül elfelejti, hogy manuálisan mentenie kell.

Tekintettel a multimédiás támogatására és e-kereskedelmi lehetőségekre a honlap tervezői szoftver meglepően rugalmas. Kivéve a QuickTime klippeket, de a Yola támogatja a legtöbb média, beleértve a hang- és videó formátumokat. Az eCommerce képességei is robusztusak, teljes integrációt valósít meg a PayPal, a bevásárló kocsi használatával és a biztonságos fizetés funkció kitűnően használható az ügyfelek számára. A Yola egyetlen kiugró tulajdonsága az eCommerce megvalósítás, ebben is a termékek megjelenítése.

Grafikus Imaging eszközök kategóriában a Yola érdemli meg a legtöbb dicséretet. Grafikus képalkotó eszközök állnak rendelkezésre a szoftverben és a sokoldalúságát mutatja meg, amikor más alkalmazásokkal hasonlítjuk össze. A honlap design szoftver eszközei közé tartozik még a vágó és kép átméretező funkció is. Ami különösen tetszett, hogy számos rugalmas eszköz áll rendelkezésre, amellyel testreszabható sok minden. Képalkotás, vörösszem eltüntetése, kontraszt-fényerő változtatások. A szoftver integrálja Fotolia-t, egy image szolgáltatást, amely több ezer stock fotót tartalmaz. A képeket meg lehet vásárolni hitelben annak érdekében, hogy azt a weblapján használhassa.

Egyszerű a használata, a felhasználói felület tiszta, intuitív és logikus struktúrájú, rendezett. Felső szintű navigációs fülekkel könnyen válthatunk weboldalak, sőt a különböző helyszínek között is.
Nagyítás
Az különösen tetszett, hogy Yola megvalósítja WYSIWYG platformot vagy a „amit látsz, azt kapod” lehetőségét.

Help / Support támogatás rendelkezik űrlapkitöltővel.

Összefoglalás

A Yola egyértelmű, néhány kisebb hátránytól eltekintve, beleértve a termék terjedelmes oldalait, és meglehetősen korlátozott számú sablonjait, különösen ha összehasonlítjuk a sablonok hatalmas volumenét a többi alkalmazáshoz képest. De a Yola előnyei messze meghaladják a hiányosságokat az intuitív WYSIWYG felülettel, az erős grafikus képalkotó eszközökkel és a mélyreható sablon kategóriával, ezért a Yola Silver nagy lehetőségeket képviselhet a website design szoftverek között.


Weblap kód Designer