keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressA weboldal népszerűsítése

Kategóriák : Keresőoptimalizálás

Ha készen van egy weboldal, akkor a második héttől az első hónap végéig érkeznek meg az első keresési eredménnyel összefüggő kattintások. A találati listán való kiváló helyezést paraméterezéssel érhetjük el. Ha azt akarjuk, hogy a honlap helyezése megmaradjon, a honlap karbantartására érdemes lesz erőfeszítéseket eszközölni.

Új tartalmak feltöltésénél a kereső előrébb hozza weboldalunkat egy ideig, de néhány hét után egyre hátrébb sorolhatja. Ahogy változik a weboldalunk tartalma, a helyezést a kereső mozgatja a találati listán előre-hátra. A helyezések nem maradnak állandóak, mindig változnak a honlap tartalmától függően.

Ha weboldalunkon folyamatosan új tartalmak jelennek meg és a külső hivatkozásokat folyamatosan bővítjük, várható, hogy a találati listán folyamatosan előre sorolja a honlapunkat a kereső.

Fontosak tehát a belső linkek, amellyel új tartalmakat érhetünk el és fontosak a linképítéssel megoldott külső hivatkozások.

Az első 10 találat egyikébe pedig csak adWords hirdetéssel kerülhet a honlap.

Összefoglalás – A kiváló helyezéshez

1. Fontos, állandóan frissülő tartalomnak kell lennie az oldalon, ezek a belső linkek bővülését jelenti, nap mint nap vagy legalább hetente egyszer.

2. PageRank növelő feladatok közé tartozik a külső linkek bővítése, nap mint nap vagy legalább hetente egyszer.Weblap kód Designer