keszites.com

Grafikai tervezés  -  Webdesign  -  Honlapkészítés | Websablon | WordpressLinképítés

Kategóriák : Keresőoptimalizálás

PageRank(nagyon leegyszerűsítve) azt mutatja számszerűsítve, hogy mennyire fontos egy adott weblap. Az értékét pedig(szintén leegyszerűsítve) úgy határozzák meg, hogy minél nagyobb számú, minél nagyobb PR értékű weboldal hivatkozik rá, annál magasabb lesz egy oldal PR értéke.

A linképítés lényege, hogy minél fontosabb, élő oldalak hivatkozzanak saját weboldalára, lehetőleg magas relevanciaszinttel és egyedi szövegkörnyezetből. Eredménye nagy számú link, amelyek növelhetik weboldala PR értékét.

A linképítés a keresőoptimalizálási tevékenység fontos része, mely során weboldalunkra mutató linkeket helyezünk el releváns, honlapunk témájával egybefüggő környezetbe. A linképítési munkálatok elvégzésének kettős szerepe van: egyrészt segítségével új látogatókat, leendő ügyfeleket csábíthatunk weboldalunkra, másrészt pedig a találati listában is előkelőbb helyet foglalhatunk el. Az internetezők többsége ha megoldást keres valamely problémájára, akkor vagy egyszerűen begépeli a keresett szót a keresőprogramba és a találati listában megjelenő ajánlatok között válogat, vagy pedig felkeres egy linkgyűjtő helyet és az ott megjelenő linkeket tekinti át. Ezért létfontosságú a weboldal tulajdonos számára, hogy minél több helyen szerepeljen a hivatkozás és ezzel növeli annak esélyét, hogy az internetezők rátalálnak honlapjára az internetes világhálón.

Saját magam által rendelkezésre álló linképítő programot tudok Ön/Önök rendelkezésére bocsájtani. Körülbelük 700 linkgyűjteménybe tudja beilleszteni a saját linkjét egyszerűen. Szóba jöhetnek még blogok, fórumok és más hivatkozott oldalak is, amelyek specifikusan mutathatnak az Ön oldalára.


Weblap kód Designer